SIC Marking L-Box Laser system

GTS Adriatic d.o.o. > Laser shënuar teknologji SIC Marking > SIC Marking L-Box Laser system

Sic Marking L-box Laser është e pajisur me një lazer me fibër optike dopio të valëzuar me valë të pulsuar, e cila është e lehtë për t’u përdorur, madje edhe për përdoruesit me trajnime minimale në teknologjinë lazer.

Ndërtimi i saj i fortë dhe 100% i ngurta çeliku janë një kontrast zgjuar me dizajnin e tij kompakt dhe sy-infektues të lëmuar. Mbulesa e anulohet është një ndërtim i fortë çeliku që hapet në të tre anët dhe dora e saj është projektuar në mënyrë ergonomike për të maksimizuar komoditetin e përdoruesit dhe për të minimizuar lodhjen. Siguria e saj e klasifikuar e kategorisë 1 përmban një lak i integruar sigurie që përfundon automatikisht lazerin kur hapet dera.

Dritarja e shënimit është 100 mm x 100 mm e plotë, me një mundësi për 170 mm x 170 mm dhe do të shënojë përbërësit me lartësi deri në 235 mm (9.3 “) dhe gjatësinë deri në 450 mm (17.7 “). L-BOX i markës SIC është një makinë markuese e qëndrueshme dhe e qëndrueshme afatgjate me një jetëgjatësi të zgjatur të komponentit deri në 100,000 orë pune.