Lazer L-MOOV i mbajtur me dorë

GTS Adriatic d.o.o. > Laser shënuar teknologji SIC Marking > Lazer L-MOOV i mbajtur me dorë

Ndonjëherë, kur keni pjesë shumë të rënda ose të mëdha për të shënuar, është më e lehtë të lëvizni lazerin në pjesë sesa atë në lazer.

Kjo është arsyeja pse SIC MARKING Group ka zhvilluar një sistem të ri të shënjimit me lazer L-MOOV.

L-MOOV është një zgjidhje e sigurt, intuitive për shënjimin me laser të pjesëve të mëdha. I fortë mjaftueshëm për të qenë i besueshëm, është plotësisht i lëvizshëm dhe fleksibël.

  • Shënimi me laser pa përdorimin e syzeve mbrojtëse
  • Siguria e garantuar e operatorëve dhe punëtorëve në mjedis
  • Sistemi unik i patentuar i certifikuar dhe i testuar nga një organizatë e pavarur

Shënimi në të gjitha llojet e pjesëve:

  • Shënimi i pjesëve të rënda dhe të mëdha pa i lëvizur ato
  • Lejon shënimin e çdo gjeometrie të pjesës falë hundëve mbështetëse të gjithanshme
  • Zëvendësim për stacionet e mëdha dhe të mëdha lazer
  • Lexim i lehtë dhe pa gabime i kodeve QR dhe DataMatrix, rezolucion i lartë i tekstit dhe logove

Lazer me fibra

Fuqia 20W/30W

Tensioni 100-240 V AC

Ajri i kompresuar 3 deri në 6 bar

Pesha e kokës së lazerit është 2.5 kg

Gjatësia e kabllit midis kokës së lazerit dhe kontrolluesit është 2.4 m