Kreu i shënjimit me laser I104 HD

GTS Adriatic d.o.o. > Laser shënuar teknologji SIC Marking > Kreu i shënjimit me laser I104 HD

Lazer me fibra është teknologjia më e fundit ultra-efikase, e qëndrueshme dhe e lehtë për t’u zbatuar. Për të përmbushur kërkesat ISO për cilësinë, gjurmimi i produktit është thelbësor. Kjo është arsyeja pse shenjat lazer përdoren nga prodhuesit për të automatizuar operacionet e gjurmimit dhe kështu të garantojnë 100% kontrollin e procesit të tyre.

Sistemet tona të shënjimit me lazer HD janë të pajisura me një lazer lazer MOPA (Master-Oscillator Power-Amplifier) ​​doped me Ytterbium që tani është një teknologji e provuar. Kokat tona të shënjimit me lazer janë jashtëzakonisht të fuqishme dhe lejojnë të shënojmë me nivele të larta operimi në çdo mjedis industrial.

Falë fuqisë së saj superiore, lazeri ynë i integruar i103 HD shënon kontrast në të gjitha llojet e materialeve (çeliku, alumini, çelik inox, titan, plastikë …). Logo, kodet alfanumerike, por edhe kodet standarde 1D, 2D dhe Matrix të dhënave janë më të sakta. Koha e ciklit zvogëlohet në materiale të tilla si alumini dhe kontrasti është i përforcuar në plastikë.

Dizajni i tij kompakt e bën kokën tonë të shënjimit me lazer shumë të lehtë për t’u integruar në çdo linjë prodhimi ose qelizë robotike. Për më tepër, operimi i tij autonom lejon që ajo të kontrollohet lehtë nga një PLC. Makinat tona lazer mund të integrohen në të gjitha linjat e prodhimit që përdorin Profibus, Profinet, Ethernet / IP busin (kartat e komunikimit opsional).

Mundësi të ndryshme të tilla si shenja 3D ose sistemi i integruar i vizionit mund të shtohen në çdo kohë nëse klientët tanë dëshirojnë kështu.