I104 Easy Laser gdhendje kokë

GTS Adriatic d.o.o. > Laser shënuar teknologji SIC Marking > I104 Easy Laser gdhendje kokë

The i104 Easy Laser gdhendje kokë është projektuar për të shënuar në nivele të larta operimi në çdo mjedis industrial. Kjo lejon shenja me cilësi të lartë në një numër të madh materialesh (çeliku, alumini, çelik inox, titan, plastikë …). Kreu i thjeshtë i lazer i103 shënon me saktësi logot e definicionit të lartë, kodet alfanumerike, por gjithashtu 1D, 2D dhe kodet e matricave të të dhënave.

Dizajni i tij kompakt e bën kokën tonë të shënjimit me lazer shumë të lehtë për t’u integruar në çdo linjë prodhimi ose qelizë robotike. Për më tepër, operimi i tij autonom lejon që ajo të kontrollohet lehtë nga një PLC. Makinat tona lazer mund të integrohen në të gjitha linjat e prodhimit që përdorin Profibus, Profinet, Ethernet / IP busin (kartat e komunikimit opsional).