GTS Adriatic d.o.o. > Barkod štampači za sve namene

Barkod štampači za etikete sa cenama ili sa barkodom, nalepnice za obeležavanje robe/pošiljki, za obeležavanje inventara ili osnovnih sredstava. ID posetilaca, trakaste ID narukvice za razne događaje, ID narukvice za pacijente….

Carl Valentin

Novexx

Industrijska proizvodnja

Proizvodna okruženja su teška i često rade u tri smene. Međutim, ukoliko su opremljena izdrživim industrijskim termalnim štampačima ne treba da brinete da li će ostati pouzdani i laki za održavanje čak i u najkritičnijim operacijama. Da ne biste došli u nezgodnu situaciju zbog zastoja, učinite svoj izbor industrijskog štampača nagrađivanim industrijskim štampačima nekim od brendova iz našeg asortimana. Brendovi koje zastupamo su Zebra, Sato, Honeywell, Novexx i Carl Valentin.

Industrija hrane i pića

Rešenja za štampanje etiketa su esencijalna za bezbednost hrane za restorane, ugostiteljsku i prehrambenu industriju. Bezbednost hrane u restoranima je primarna. Globalna inicijativa danas teži da obezbedi svežinu, eliminiše greške, poboljša sledljivost i na kraju uštedi vreme i novac. Rešenja naših renomiranih partnera za obeležavanje hrane pomažu u brzom i efikasnom štampanju etiketa kako bi se osigurala bezbednost usklađena sa GS1 standardima.

Lanci snabdevanja i magacinsko poslovanje

Visokokvalitetna termalna barkod i RFID rešenja iz naše ponude omogućavaju povećanu bezbednost i sledljivost Vaše imovine uz poboljšanje produktivnosti. To su zapravo osnovni ciljevi prilikom transporta i praćenja svega što ima vrednost u svakom lancu snabdevanja.

Kako rade barkod štampači?

Štampači ove vrste se mogu bazirati samo na tehnologiji termalne štampe, a mogu podržavati i dve vrste štampe: termalnu i termal-transfer tehnologiju (uz upotrebu ribona). U ponudi imamo veliki izbor desktop, industrijskih i mobilnih printera za različite potrebe i obime štampe.

Pored štampača, kod nas uvek možete pronaći širok izbor ribona i nalepnica za sve Vaše potrebe. Većinu potrošnog materijala uvek imamo na lageru.