Datalogic

Honeywell

ŠTA JE BARKOD ČITAČ I KAKO FUNKCIONIŠE?

Barkod čitač (ili barkod skener) je optički skener koji može da čita odštampane barkodove, dekodira podatke sadržane u barkodu i šalje podatke računaru. Poput ravnog skenera, sastoji se od izvora svetlosti, sočiva i svetlosnog senzora koji pretvara optičke impulse u električne signale. Pored toga, skoro svaki barkod čitač sadrži dekoder koji analizira podatke o slici barkoda koje daje senzor i šalje sadržaj barkoda na izlazni port skenera.

Širok opseg mogućnosti i tehnologija koje barkod čitači opšte namene nude za prikupljanje podataka: konvencionalna laserska, linearna ili tehnologija za obradu slike. Niz funkcija koje zadovoljavaju specifične potrebe skeniranja u različitim industrijama kao što su automobilska, farmaceutska, maloprodaja, logistika i skladištenje, bolnice i slično. Brendovi koje zastupamo su ZEBRA, DATALOGIC, HONEYWELL i drugi.

Uz adekvatne barkod štampače obezbedite kompletnu sledljivost vaših proizvoda!

NAJSIGURNIJE SKENIRANJE. BEZ IZNENAĐENJA. SAMO SKENIRAJTE
Možda birate barkod čitač, ali ono što dobijate su sposobnosti skeniranja. Sposobnost skeniranja prljavih, oštećenih bar kodova, rada u teškim radnim okruženjima i pojednostavljivanja svakodnevnog upravljanja. Naši barkod čitači predviđaju svaki izazov tako da možete skenirati bilo šta, bilo gde, bez obzira na sve.

Skenirajte podatke tehnologijom koju su razviljali i kontinuirano usavršavali naši partneri sa više od 50 godina proverenih inovacija na terenu, pružajući opcije za svaku namenu i cenu.

Nema više problema. Nema više iznenađenja. Samo dosledna skeniranja! barkod čitači za sve Vaše potrebe