Markem-Imaje SmartLase F250

GTS Adriatic d.o.o. > Laserski štampači Markem-Imaje > Markem-Imaje SmartLase F250

Markem-Imaje SmartLase F250 je novi kompaktni fiber laser jačine 20V koji svojim visokim performansama pruža visokokvalitetno trajno kodiranje na podlogama velike gustine.

SmartLase F250 je idealno rešenje za moderne brze proizvodne linije i predstavlja prvi novi proizvod lansiran kao rezultat Markem-Imaje-ove akvizicije stručnjaka za lasersko kodiranje i označavanje iz Solaris Laser-a.

Veoma pouzdan, laser smanjuje operativne troškove kroz manje zaustavljanja linija i eliminisanjem potrebe za mastilom. Omogućava trajno obeležavanje bez hemikalija laserskom tehnologijom koja je ekološki prihvatljiva i pomaže kompanijama da ispune ciljeve usklađenosti sa održivošću.

Kompaktan i inteligentan, SmartLase F250 je idealan za sve one koji traže najbolji kvalitet koda u klasi pri velikoj brzini gde je prostor za implementaciju rešenja ograničen. Napravljen čak i za najizazovnija okruženja, SmartLase F250 kontroler, glava štampača i korisnički interfejs ekrana osetljivog na dodir imaju najmanje IP55 nivo zaštite koji obezbeđuje dug i pouzdan rad u teškim, prašnjavim i vlažnim uslovima.

Prepun funkcija, SmartLase F250 omogućava bezbednu i besprekornu integraciju čak i sa najsloženijim sistemima automatizacije postrojenja i proizvodnje. Jednom integrisan, intuitivni korisnički interfejs obezbeđuje povećanje operativne efikasnosti do 20%.

SmartLase F250 kombinuje brzinu i efikasnost sa jednostavnošću, bezbednošću i održivošću. F250 je štampač dizajniran sa budućnost. Manje zaustavljanja linija i činjenica da ne koristi mastilo mogu radikalno da smanje operativne troškove, dok ga eliminacija hemijskih komponenti čini idealnim za kompanije koje žele da budu ekološki orijentisane.