9750E Ink jet štampač Markem-Imaje

Markem Imaje 9750 E CIJ štampači su projektovani da vam donesu sve specifične karakteristike koje su vam potrebne za kodiranje na ekstrudiranim proizvodima kao što su žice, kablovi, cevi, itd.

Dugotrajno, brzosušeće i standardno obeležavanje bojama ili pigmentirano kontrastno štampanje u svim uslovima i na svim materijalima, čak i PE − sve to uz brigu o Vašim troškovima, održivosti i ciljevima 4.0 industrijalizacije.

Vaši izazovi

Potreban Vam je pouzdan kontinuirani inkjet štampač (CIJ) da biste obezbedili usklađenost i sledljivost, dok štampate složene kodove koji moraju da izdrže izazovne uslove tokom proizvodnje i kasnije na tržištu.

Takođe, želite da koristite standardne boje i štampanje u kontrastnim bojama, unutar jedne ili više proizvodnih lokacija i na taj način koristite dve vrste mašina, sa dvostrukom obukom i rezervnim delovima.

Prilikom obeležavanja žica pri velikim brzinama, možda ste primetili da se Vaši kodovi rastežu, „poput harmonike“ na određenim tačkama.

Svaki industrijski kontinualni inkjet štampač koji koristite za svoje žice, kablove, cevi itd. mora da obezbedi pouzdanu efikasnost, visok nivo održivosti i optimizovane ukupne troškove vlasništva (TCO). Takođe mu je potrebna fleksibilnost da kodira veliki broj ekstrudiranih materijala u različitim bojama, istovremeno omogućavajući lake svakodnevne operacije u sve digitalizovanijem svetu.

Naša rešenja

Pedantno projektovani i kvalifikovani najsavremenijim metodama, štampači za ekstruziju Markem Imaje 9750 E serije donose tehnološka poboljšanja koja maksimiziraju vreme rada, smanjuju održavanje i pojednostavljuju svakodnevne operacije u radnom okruženju. Štampači isporučuju širok spektar jasnih, prilagodljivih i sledljivih kodova, kao i oštre logotipe i znakove, uključujući i DIN modele.

Naš Intelli’Design® proces i CIJ mastila bez MEK-a pomažu u smanjenju konzumacije potrošnog materijala i isparljivih organskih jedinjenja (VOC) za 40-60%, u zavisnosti od režima koji se koristi, poboljšavajući bezbednost i ukupnu cenu vlasništva. Naš režim za uštedu potrošnog materijala smanjuje VOC i otpad za CIJ mastila na bazi MEK-a čak do 35%. U stvari, štampači serije Markem Imaje 9750 E su među prvim CIJ štampačima na tržištu koji su to uradili, a mi smo i dalje jedan od retkih dobavljača koji nude ovo smanjenje.

Naš revolucionarni Markem Imaje 9750 E+ je kontinuirani inkjet štampač, prvi koji je koristio boje ili pigmentirana CIJ mastila. Pruža veću fleksibilnost kao i lakše upravljanje zalihama.

Poboljšana kontrola brzine mlaza u našem Markem Imaje 9750 Ev+ osigurava da je kodiranje žice pri velikim brzinama konzistentno, visokokvalitetno i čitljivo tokom čitave serije, čak i za kodove od 2 mm pri brzini do 1000 m/min.

Ključne prednosti

Markem Imaje 9750 E serija kodira praktično svaki ekstrudirani proizvod, dok vam pruža ekološki najprihvatljivije rešenje na tržištu za obeležavanje uz produženo vreme rada.

Pored vodećih servisnih intervala i smanjene količine VOC-a bez premca, isplativa Intelli’Swap® tehnologija pojednostavljuje mehaniku na module koji se menjaju, tako da menjate samo pojedinačne stavke, a ne ceo blok.

Jedini 24-pinski interfejs na tržištu koji je prilagodljiv da prihvati bilo koji od 70+ signala dostupnih za pokretanje linije, tako da možete integrisati štampač koji najbolje odgovara Vašim potrebama. Pristup MiVista™ povezanim uslugama štampača, koje omogućavaju prediktivnu analizu, pomaže da se maksimizuje OEE (ukupna efikasnost opreme) i vreme neprekidnog rada.

Njegov sistem Intelli’Ink® obezbeđuje optimalne performanse otporne na greške. Jet Speed Control automatski prilagođava promenljive mastila i štampača kako bi obezbedio savršeno postavljanje kapi, kvaliteta i doslednosti koda. Svaki put!

A za one kojima je potrebna dodatna funkcionalnost:

Markem Imaje 9750 E+ hibridna serija, koja koristi boje ili pigmentna mastila, znači da sada možete da koristite samo jedan štampač u svojoj floti.

Napredna CIJ glava za štampanje Markem Imaje 9750 Ev+ minimizuje razvučene kodove na žicama i optičkim vlaknima.