Industrijski štampači Carl Valentin

GTS Adriatic d.o.o. > Barkod štampači za sve namene > Industrijski štampači Carl Valentin

Industrijski štampači Carl Valentin GmbH su rezultat sofisticirane konstrukcije i inovativne proizvodnje sa najvišim standardima nemačkog kvaliteta.

Industrijski štampači Carl Valentin, serija Micra

Privlačan dizajn i kompaktna veličina

štampa alternativno u termalnom direktnom ili termičkom režimu prenosa. Odličan dizajn se uklapa u različita okruženja. Zahvaljujući optimalno izmerenim rolnama, riboni se mogu menjati jednostavno i brzo.

Veliki kapaciteti etiketa i  ribona

Uprkos maloj veličini kućišta, štampač može biti opremljen rolnama etiketa do 127 mm (5“) i trakama dužine 300 m. Vreme zastoja izazvano zamenom potrošnog materijala će se smanjiti i produktivnost će samom tim biti povećana.

Industrijski štampači Carl Valentin, serija Pica II

Visoka pouzdanost u drugoj generaciji

Pouzdanost, univerzalna primenjivost i atraktivan odnos cene i performansi učinili su seriju Pica najprodavanijim proizvodom poslednjih godina. Kompaktni i posebno laki za rukovanje industrijski štampači etiketa Pica II serije pružaju maksimalne performanse uz odličan kvalitet štampe. Štampači su pogodni za male i srednje količine štampe i za upotrebu u proizvodnji, skladištima, kancelarijama ili logistici. Kod termalnog direktnog ili termalnog transfera, nalepnice za adresu i slanje sa barkodovima štampaju se besprekorno kao nalepnice sa logotipom i finom grafikom.

Industrijski štampači Carl Valentin, serija Vita II

Više fleksibilnosti. Više efikasnosti. Više pouzdanosti.

Vita II serija kombinuje fleksibilnost, efikasnost i pouzdanost sa kompaktnom tehnologijom na najmanjem prostoru. Zahvaljujući svojoj najsavremenijoj tehnici, Vita II je najbolje pripremljena za buduće zahteve.

Podrazumeva se da su svi štampači ove serije podrazumevano opremljeni LAN 802.3 10/100 interfejsom i memorijskim štapom. Osim toga, serija Vita II je pogodna za rad u samostalnom režimu zahvaljujući velikom grafičkom displeju. Pored postojećih glava za štampanje sa termičkim transferom, nudimo dugotrajne glave za štampanje, posebno za termalno direktno štampanje. Za aplikacije sa izuzetno finom grafikom ili malim fontovima nudi se glava za štampanje visoke rezolucije sa 24 tačke/mm (600 dpi).

  • Modeli: Micra, Pica II, Vita II, Compa II, Vario III, Spectra, Spectra II, Duoprint