Printer për transferimin termik Markem-Imaje X60/128

GTS Adriatic d.o.o. > Printer për transferimin Markem-Imaje > Printer për transferimin termik Markem-Imaje X60/128

Printeri i ri i transferimit termik SmartDate® X60 / 128 siguron cilësim të vazhdueshëm me cilësi të lartë në format të gjerë deri në 128 mm, ideale për etiketat ushqyese, përbërësit dhe aplikimet me shumë paketa. Teknologjia e provuar SmartDate siguron printim efikas me shpejtësi të lartë deri në 700 mm për sekondë.

Përfitimet tuaja

  • Sipërfaqja e gjerë e printimit 128 mm x 150 mm maksimale për të printuar mesazhe të mëdha në 2x kapacitetin e formatit të printimit të ndryshueshëm, duke eliminuar nevojën për printera shtesë.
  • Aftësia për të shtypur kodet e shumëfishta në linjat e paketimit me shumë korsi.
  • Përmirësimet e firmware përfshijnë zbulimin e dead dot dhe rregullimin e imazhit për ndryshime të shpejta dhe të lehta direkt nga një ndërfaqe e thjeshtë e përdoruesit me prekje të USB-së.
  • 900 metra fjongo në dispozicion në notat e zgjedhura për përmirësimin e kohës së punës.
  • Dizajn i fuqishëm pa pjesë të veshin, që kërkojnë mirëmbajtje parandaluese zero.
  • Kit mbrojtës IP për SmartDate X60 të instaluar.