Printer për transferimin termik Markem-Imaje SmartDate X40

GTS Adriatic d.o.o. > Printer për transferimin Markem-Imaje > Printer për transferimin termik Markem-Imaje SmartDate X40

SmartDate X40 përfaqëson një zgjidhje transparente dhe të avancuar të kodimit duke përfshirë kontrollin afatgjatë të kostos, dizajnin e ndërgjegjshëm të planetit, rritjen më të madhe të kohës dhe performancën në rritje në linjë edhe në kushte të vështira mjedisore.

Përfitimet tuaja

  • Standardi i ri 1100 m fjongo zvogëlon ndryshimet dhe përmirëson koston për printim.
  • Karakteristikat e ruajtjes së shiritave të patentuar ndihmojnë në minimizimin e mbeturinave të shiritave.
  • Shkalla e shkëlqyer e disponueshmërisë deri në 99.6% * pa ndihmë për shkak të standardit të ri 1100 m fjongo.
  • Opsioni i mbrojtjes IP për kushtet e vështira mjedisore dhe pastrimin e shpeshtë të ujit nën presion.
  • Kit mbrojtës IP për SmartDate X40 të instaluar.
  • Shpejtësia e printimit deri në 600 mm / s.
  • Cilësi e lartë rezolutë 300 dpi.
  • Deri në 50% ulje të konsumit të energjisë.
  • Deri në 20% më pak mbeturina fjongo me dizajn të ri standard të fjongo.