Mobile Kompjuterët Ruggetech

GTS Adriatic d.o.o. > Terminalet Mobile > Mobile Kompjuterët Ruggetech

Kompania italiane Ruggetech synon t’i japë përdoruesve të saj të fundit ekspertizën e fituar gjatë viteve të përvojës në industrinë e komunikimit pa tel dhe në tregun profesional.

Terminalet e kësaj kompanie kanë karakteristika të tilla si:

  • peshë e vogël e pajisjes
  • qëndrueshmëri e cila konfirmohet nga standardet ndërkombëtare MIL-STD 810G dhe IP67
  • performancë të lartë falë komponentëve të cilësisë