SIC Marking E-touch

Prenosivi uređaj za obeležavanje e-touch omogućava identifikaciju delova korišćenjem dot peen tehnologije. Ovaj proces obezbeđuje pouzdano i nepromenljivo obeležavanje direktno u materijalu. Označavanje (tekst, logo, 2D Data Matriks kod i QR kod) je definisano nizom tačaka proizvedenih olovkom od volframovog karbida montiranom u sklopu elektromagnetnog udarača.

OPTIMIZOVANI EKRAN NA DODIR

E-touch uključuje ekran osetljiv na dodir u boji koji nudi programiranje zasnovano na ikonama i jednostavan je za korišćenje. Ergonomski i fluidan interfejs omogućava programiranje sa dve ruke baš kao pametni telefon. Njegov ekran osetljiv na dodir se može koristiti sa ili bez rukavica, što ga čini savršeno pogodnim za upotrebu u industrijskom okruženju. Funkcija SEE&MARK, prozor za gledanje u punoj razmeri 1:1, omogućava vam da pregledate oznaku tačno onako kako će biti primenjena na deo.

LAKŠI I KOMPAKTNIJI

E-touch integriše svoj kontroler i ekran osetljiv na dodir i ne zahteva dodatnu torbicu za nošenje. Teži manje od 2 kg i sa malim otiskom od 220 x 210 x 125 mm, e-touch je najkompaktniji i najlakši prenosivi uređaj za označavanje tačaka na tržištu. Ipak, veoma je robustan i čvrst zahvaljujući svojoj unutrašnjoj metalnoj strukturi. Pored toga, ima ergonomsku ručku i odličan balans težine, nudeći izvanrednu upravljivost.

REVOLUCIONARNI IZMENLJIV SISTEM PREDNJIH PLOČA

E-touch ima 3 prednje ploče koje mu omogućavaju da se prilagodi brojnim konfiguracijama označavanja:

  • Standardna prednja ploča specijalno je dizajnirana za obeležavanje ravnih delova ili cilindara.
  • Magnetna prednja ploča je savršena za obeležavanje metalnih delova.
  • Na kraju, podesiva smanjena prednja ploča može se koristiti za obeležavanje malih delova, udubljenja ili teško dostupnih područja.

Svestranost koju nude ove 3 različite prednje ploče omogućava obeležavanje većine delova bez potrebe za stubom, što često bude glomazno i nepraktično rešenje kada tražite mobilnost prenosivog sistema.

Velika inovacija u pogledu dizajna prednje ploče je njihov sistem fiksiranja. Fiksiranje se vrši pomoću magnetnog sistema koji je jedinstven na tržištu i koji vam omogućava da vrlo brzo prelazite sa jednog posla na drugi.

markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1