SIC Marking E-touch XL

Prenosivi sistem za obeležavanje e-touch XL omogućava identifikaciju delova korišćenjem dot peen tehnologije. Ovaj proces obezbeđuje pouzdano i nepromenljivo obeležavanje direktno u materijalu. Označavanje (tekst, logo, 2D Data Matriks kod i QR kod) je definisano nizom tačaka proizvedenih olovkom od volframovog karbida montiranom u sklopu elektromagnetnog udarača.

VELIKI EKRAN OSETLJIV NA DODIR.

e-touch XL je opremljen velikim ekranom osetljivim na dodir u boji koji omogućava jednostavno programiranje zasnovano na ikonama. Svojom ergonomijom nudi programiranje sa dve ruke baš kao pametni telefon. Savršeno prilagođen za upotrebu u industrijskom okruženju, e-touch XL se može koristiti sa ili bez rukavica. Konačno, rezolucija ekrana je posebno optimizovana za savršenu vizualizaciju oznaka i precizno zumiranje detalja.

PRECIZNOST I PERFORMANSE.

e-touch XL pruža impresivne performanse. Njegov veliki prozor za označavanje veličine 120 X 50 mm olakšava označavanje vaših logotipa, bar kodova, Datamatriks ili alfanumeričkih kodova. Opremljen je X-Y osom koja omogućava konstantan kvalitet i preciznost obeležavanja u celom prozoru. Idealan za obeležavanje teških, glomaznih ili teško dostupnih delova, e-touch XL je specijalno dizajniran da bude veoma robustan, a pritom teži svega 2,6 kg.

markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1