E10 R I113S Shef i shënimit

GTS Adriatic d.o.o. > Scribing SIC marking > E10 R I113S Shef i shënimit

Zgjidhja e integruar e shënimit i113s është një makinë e fuqishme e shkrimit që është projektuar për integrim të përsosur në prodhimin industrial. Operacioni praktikisht i heshtur dhe dritarja e madhe e shënimit e lejojnë këtë makinë me performancë të lartë të mbajë një kosto të ulët të pronësisë pa shpenzime konsumuese. Kabllo robotike është e lëvizshme për zëvendësim të shpejtë dhe të lehtë.

Mburoja e jashtme metalike e tij mbron mekanikën e brendshme që siguron mbrojtje nga vaji, pluhuri dhe grimcat e humbur. I njohur për integrimin e tij të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë, sistemi i shënjimit i113s është i përkryer për përdorim intensiv në mjediset industriale.

Ky makinë jashtëzakonisht efikase për shkrim është dorëzuar plot me softuer integrues, i programueshëm duke përdorur tastierën e veshur me membranë në kontrollorin e10r.