Swing XL Series

Ky model SWING është ideal për t’u integruar në makina të përhershme multi-track ose paketim të zonës së madhe. Me sistemin e vet të gatshëm për përdorim, Swing mund të shtypë direkt në linjën e prodhimit ose paketimit pa pasur nevojë të ndryshojë pllakën.

SWING XL 4.09- Zona e printimit 107 x 90 mm

SWING XL 4.20 – Sipërfaqja e printimit 107 x 200 mm

SWING XL 4.40 – Zona e printimit 107 x 400 mm

SWING XL 4.60 – Zona e printimit 107 x 600 mm

SWING XL 5.09- Zona e shtypjes 128 x 90 mm

SWING XL 5.20 – Sipërfaqja e shtypjes 128 x 200 mm

SWING XL 5.40 – Zona e shtypjes 128 x 400 mm

SWING XL 5.60- Zona e shtypjes 128 x 600 mm

  • Gjerësia e printimit: 107 mm ose 128 mm.
  • Gjatësia e shtypjes: nga 90 mm në 600 mm.
  • Përcaktimi i shtypjes: 12 dots / mm (300dpi)
  • Shpejtësia e printimit: deri në 400 mm / s (në film plastik) dhe deri në 250 mm / s (në film letre).