Markem-Imaje SmartLase F500

GTS Adriatic d.o.o. > Printera laser Markem-Imaje > Markem-Imaje SmartLase F500

Markem-Imaje Fiber Laser SmartLase F500 krijon kode të përhershme jashtëzakonisht të shpejta, duke maksimizuar produktivitetin e linjës dhe duke siguruar gjurmueshmërinë e produktit tuaj gjatë gjithë ciklit të tij jetësor.

Sfidat tuaja

Ju duhet një printer lazer i besueshëm, efikas dhe miqësor ndaj mjedisit për linjat tuaja të pijeve të konservuara me shpejtësi të lartë. Ju duhet të printoni kode me cilësi të lartë, të qëndrueshme dhe të gjurmueshme me një kodues që është i lehtë për t’u përdorur dhe mirëmbajtur.

Zgjidhja jonë

Printeri lazer SmartLase F500 50 vat ofron kode të përhershme me shpejtësi mbi 1750 kanaçe në minutë. Edhe me shpejtësi jashtëzakonisht të larta dhe xhiros më të lartë të produktit, ai siguron gjurmueshmëri të besueshme që minimizon kostot e ripunimit dhe rikthimit.

Përfitimet kryesore

Printeri lazer SmartLase F500 përfshin një ndërfaqe përdoruesi intuitive me ekran me prekje që e bën të lehtë funksionimin dhe përditësimet. Dizajni industrial IP55 mund të përballojë 100,000 orë në punë (MTBF), edhe në mjediset më sfiduese në industrinë e pijeve. Pa pasur nevojë për bojë ose materiale harxhuese, ndikimi në kostot tuaja të funksionimit (OpEx), efektivitetin total të pajisjeve (OEE) dhe objektivat e qëndrueshmërisë është i menjëhershëm.

Llojet e materialeve të përshtatshme për të shënuar:

Zarfe mbrojtëse me vakum  | Paketat ZipLock  | Kabllot e energjisë  | Filma plastikë | Tuba | Etiketa të metalizuara | Pjesë industriale metalike  | Pjesë metalike të përpunuara  | Pjesë metalike të formuara  | Pajisje Elektrike  | Telat e bakrit  | Kabllo bakri  | Priza   | Kanaçe | Kabllo | Mbulesa me letër alumini

Industritë

Nafta dhe gazi | Snacks | Produktet e qumështit  | Industria ushqimore  | Kujdesi personal | Kozmetikë |
Pije freskuese | Farmaceutikë | Ushqim për kafshët shtëpiake | Komponentët industrialë  | Nxjerrja | Elektronikë | Elektrike | Ëmbëlsira | Prodhimi i pijeve | Prodhimi i birrës | Industria e automjeteve | Aviacioni