Markem-Imaje SmartLase C140 / C340

GTS Adriatic d.o.o. > Printera laser Markem-Imaje > Markem-Imaje SmartLase C140 / C340

Lazarat SmartLase C140 dhe C340 janë të dizajnuara për fleksibilitet operacional, secila prej tyre janë të kompletuara në një njësi, duke i bërë ato mjaft të përshtatshme për kodimin e aplikacioneve në shiritat bazë dhe linjat e paketimit.

Të gjitha-në-një dizajn të SmartLase C140 dhe C340 përfshijnë një shkarkues të integruar të tymit, rregullatorin e tensionit dhe sensorin e paketave, të gjitha të montuara në një stendë të rregullueshme me një bazë të vozitësit me kodrina. Kjo transportueshmëri u siguron përdoruesve fleksibilitetin për të lëvizur lehtësisht njësinë nga një konfigurim i linjës në një tjetër dhe të fillojë printimin në më pak se 15 minuta.

Përfitimet tuaja

  • All-in-one lazer zgjidhje në stendë me casters.
  • Nga një transportues në tjetrin në më pak se 15 minuta.
  • Zgjedhja e burimit 10-vat ose 30-vat lazer.
  • Kodet deri në 125m / minutë (30W).
  • Rregullatori i tensionit në bord, nxjerrës i nxehtësisë dhe sensori i paketës.
  • Ndërfaqja e përdoruesit me prekje intuitive opsionale.
  • Vlerësimi IP 44.
  • 1 vit garanci.
  • Performanca e provuar, shtypja me cilësi të lartë, besueshmëria e teknologjisë së koduar SmartLase.