Markem-Imaje Print & Apply: 2200 Flex SE

GTS Adriatic d.o.o. > Print & Apply sistemet Markem-Imaje > Markem-Imaje Print & Apply: 2200 Flex SE

Seria 2200 Flex SE ofron një sërë etiketash të përputhshme GS1 në pjesën e përparme ose në anën e produktit, edhe nëse sipërfaqja është e pabarabartë (p.sh. produktet e paketuara me fletë termoizoluese). Ai gjithashtu përshtatet me ndryshimet në llojin e produktit ose shpejtësinë e prodhimit me ndërhyrje minimale ose jo të nevojshme të operatorit.

Përfitimet tuaja:

  • Shënoni mbi 90 paketa në minutë në aplikacionet më të kërkuara të paketimit.
  • Aplikoni një etiketë në anën e përparme ose anësore me vetëm një aplikues, madje edhe në rrethanat më të vështira.
  • Një gjemb dhe shirit i thjeshtë me një rrjet etiketash do të thotë më pak se 40 sekonda për të ndryshuar rollin, gjë që rrit ndjeshëm produktivitetin.
  • Kodet e klasifikuara GS1 të klasës A / B madje edhe në shpejtësinë më të lartë të aplikimit.
  • Zgjidhjet e programeve CoLOS sigurojnë integritetin e të dhënave të produktit, menaxhimin qendror të të dhënave dhe lidhjen e lehtë me bazën e të dhënave ekzistuese të ndërmarrjeve.
  • Designed për të riciklueshme mbi 95%.