Printer me karakter të madh Markem-Imaje 5400

GTS Adriatic d.o.o. > Markem-Imaje printera me madhësi të madhe karakterësh > Printer me karakter të madh Markem-Imaje 5400

5400 printer me bojë me rezolucion të lartë, me karakter të madh të kombinuar me bojërat tona me prekje Touch Dry® Hot Melt ofrojnë cilësi dhe qëndrueshmëri të lartë të printimit në rastet e valëzimit, tabaka dhe filmat e mbështjelljes. Prekni imazhet e printimit me bojë të thatë të thatë të thatë që thahen menjëherë në kontakt pa gjakderdhje ose zbehje; duke prodhuar barkodë 100% të lexueshëm. Bojërat me prekje Dry® janë pa tretës, të sigurt për mjedisin, dhe miqësore për punonjësit në formulimin dhe trajtimin.

Përfitimet tuaja

  • Prekni bojën e thatë të thatë elimin Hot Shkrihet eliminon nevojën për formulime të shumëfishta të bojës dhe ndërrim. Faza ose shtoni bojë pa ndalimin e linjës së prodhimit.
  • Teknologjia jonë e bojës më pak tretës dhe teknologjia e pastrimit të automjeteve zvogëlojnë mirëmbajtjen e operatorit.
  • Prekni bojërat e shkrirë Dry® Hot Shkrihet në një gamë të gjerë të substrateve dhe kushteve mjedisore.
  • Vëllimi i madh i rënies në frekuencë të lartë siguron shtypje të besueshme me shpejtësi 178 m / min.
  • Bojëra të shumta dhe bojëra me bazë pigmenti dhe cilësimet e printerit të përshtatshëm japin kontrollin e përgjithshëm të imazhit.
  • Orientime të shumta jetting; anën e vetme, anën e kundërt, anën e përparme dhe shtypjen e sipërme.
  • Opsionet e konfigurimit të produktit përfshijnë skanues, kodues, asamble të rrëshqitjes së kokës së shtypjes dhe stenda. 5400 mund të integrohen me linjat e prodhimit, bazën e të dhënave ose sistemet ERP përmes softuerit CoLOS® Enterprise.