Printer me karakter të madh Markem-Imaje 5400 FG

GTS Adriatic d.o.o. > Markem-Imaje printera me madhësi të madhe karakterësh > Printer me karakter të madh Markem-Imaje 5400 FG

5400 FG dhe bojëra të klasës së ushqimit për kodifikimin e ushqimit me shpejtësi të lartë, me shpejtësi të lartë.

5400 FG është krijuar posaçërisht për të prodhuar imazhe me cilësi të lartë me rezolucion të lartë, duke përdorur bojëra të patentuar, të shkrirë me bazë dylli Markem-Imaje Touch Dry® Hot Melten. Këto bojëra janë formuluar për tu tharë në çast, duke siguruar asnjë rrjedhje gjaku kur aplikohen në sipërfaqet ushqimore, ose transferimin e bojës kur aplikohen në paketimin që prek ushqimin.

Përfitimet tuaja

  • Shtypni tekst me cilësi të lartë, barkod dhe grafikë.
  • Deri në 4 imazhe ushqimore në të njëjtën kohë në një shumëllojshmëri të substrateve.
  • Deri në 2 m / s.
  • Shtypja dhe personalizimi i drejtpërdrejtë i produktit në fazën e vonë:
  • Përshtatje globale – Mundësitë e shumë gjuhëve ju lejojnë të ndryshoni tekstin në produktet tuaja për rajone të ndryshme.
  • Gjurmueshmëria e rritur me kosto më të ulët – Printoni bar-kodet 1D dhe 2D drejtpërdrejt në produktet ushqimore, pa etiketa ose paketim shtesë.