Glava za lasersko graviranje I104 HD

Fiber laser je najnovija ultra-efikasna i trajna tehnologija markiranja jednostavna za implementaciju. Da bi zadovoljili zahteve ISO kvaliteta, sledljivost proizvoda je od suštinskog značaja. Zbog toga proizvođači koriste lasersko obeležavanje za automatizaciju operacija sledljivosti i time garantuju 100% kontrolu njihovog procesa. Naši HD laserski sistemi za označavanje opremljeni su laserskim izvorom optičkog vlakna MOPA (Master-Oscillator Power-Amplifier) dopiranog sa Itterbiumom koji je sada dokazana tehnologija. SIC Marking laserske glave su izuzetno robusne i omogućavaju obeležavanje uz visoke stope produktivnosti u bilo kom industrijskom okruženju.

Zahvaljujući vrhunskoj snazi, integrisani laserski I103 HD markeri prave kontrast na svim vrstama materijala (čelik, aluminijum, nerđajući čelik, titanijum, plastika…).

Logotip, alfanumerički kodovi, ali i standardne oznake 1D, 2D i DataMatrix kodovi su tačniji. Vreme ciklusa se smanjuje na materijalima kao što je aluminijum, a kontrast je ojačan na plastičnim delovima.

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu laserska glava se veoma lako integriše na bilo kojoj proizvodnoj liniji ili robotskoj ćeliji. Osim toga, njegova autonomna operacija omogućava lako kontrolisanje PLC-a. SIC Marking laserske mašine mogu se integrisati na sve proizvodne linije koje koriste Profibus, Profinet, Ethernet / IP fieldbus (opcionalne komunikacione kartice).

Različite opcije kao što su 3D oznake ili integrisani sistem vida mogu se dodati u bilo kom trenutku ako naši kupci to žele.

markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1