Markem-Imaje tipar i madh i karakterit 4700

GTS Adriatic d.o.o. > Printerat Drop-On-Demand Valve jet Markem-Imaje > Markem-Imaje tipar i madh i karakterit 4700

Koduesi 4700 është i shpejtë dhe i lehtë për t’u instaluar dhe për të operuar.

Ajo ofron tekste të shumta të zgjidhjes së ulët dhe logo në disa ngjyra për sipërfaqe ose produkte poroze, gjysmë poroze dhe jo-poroze.

Kapaciteti i saj i zgjeruar i bojës ju mundëson të maksimizoni kohën e prodhimit kur rezervuari i saj rezervë lejon ndryshime harxhuese pa ndalur linjën tuaj.

Thjesht instaloni, dizajnoni dhe printoni

Bërë për t’u përshtatur në çdo rresht.
Krijim i lehtë i imazhit me prekje me ngjyra 7 “.
Produkti juaj, printimi juaj.
Printoni kodet shumë të dukshme në një sërë substratesh

Përmirëso lexueshmërinë.
Fleksibiliteti për të printuar në një sërë materialesh.
Reduktuar gabimet logjistike me karaktere të mëdha.
Më shumë produktivitet, më pak ndërhyrje nga operatori

Shto ngjyrë pa ndalur linjën tuaj.
Rritja e xhiros.
Ndërtuar të jetë IP54 në përputhje.