Ink jet printer Markem-Imaje 9330

GTS Adriatic d.o.o. > Ink jet printera Markem-Imaje > Ink jet printer Markem-Imaje 9330

Ndërmjet prodhimit dhe shitjes së produkteve tuaja, ju keni më shumë gjëra të rëndësishme për tu shqetësuar se sigurimi i cilësisë së kodit tuaj.

Projektuar për t’ju sjellë inovacionin që meritoni me thjeshtësinë që kërkoni, Markem-Imaje 9330 do të lehtësojë operacionet e përditshme dhe ju kursen kohë!

Sfidat tuaja

  • Keni nevojë për një furnizues të besueshëm që mund të ndihmojë në sigurimin e produktit tuaj me një kod cilësie në një mënyrë të efektshme në kosto.
  • Sigurimi i pajisjeve është i lehtë për porosi, instalim, përdorim dhe mirëmbajtje.
  • Sigurohuni kodet e pajisjeve në mjedise sfiduese dhe mund të filloni lehtësisht edhe pas ruajtjes.

Zgjidhja jonë

  • I dizajnuar për aplikime të detajuara për shërbime të vogla dhe të mesme, printera me bojë 9330 ju lejon të printoni të gjitha produktet tuaja dhe në një mënyrë me kosto efektive deri në 8’000 orë *.

Përfitimet kryesore

  • Modeli i bojës M6 ‘i 9330 siguron kodim cilësor deri në 8’000 orë *.
  • Moduli i bojës M6 mund të ndryshohet për më pak se 6 minuta dhe nuk kërkon mirëmbajtje.
  • Sistemi i tij automatik i pastrimit siguron fillimin e pastër dhe të lehtë edhe pas periudhave të gjata të magazinimit.

* ose 1 vit, cilado që vjen së pari.