9330 Ink jet printer Markem-Imaje

GTS Adriatic d.o.o. > Ink jet printera Markem-Imaje > 9330 Ink jet printer Markem-Imaje

Ink jet 9330 është një zgjidhje e shkëlqyer, pavarësisht nëse është fillimi apo rritja e biznesit të kompanisë. Ndryshimet në llojin e prodhimit, shkallën e prodhimit të produktit dhe madje edhe paketimin mund t’i bëjnë gjërat sfiduese logjistike.

9330 ju mbështet që nga linja juaj e parë dhe përshtatet me rritjen e prodhimit. Një partner i besuar ndërsa nevojat tuaja ndryshojnë, ai ofron zgjidhjen më të mirë, më të besueshme të shënjimit me një çmim konkurrues.

Midis prodhimit dhe shitjes së produkteve, sigurisht që keni gjëra më të rëndësishme për t’u shqetësuar sesa sigurimi i kodit cilësor.
I projektuar për të sjellë risitë që meritoni me thjeshtësinë që kërkoni, boja Markem-Imaje 9330 do të lehtësojë operacionet tuaja të përditshme dhe do t’ju kursejë kohë!

Sfidat tuaja:

Ju keni nevojë për një furnizues të besueshëm që mund të ndihmojë në ofrimin e kodit cilësor për produktin tuaj në një mënyrë me kosto efektive
Siguroni pajisje që janë të lehta për t’u porositur, instaluar, përdorur dhe mirëmbajtur
Sigurohuni që pajisjet të kodojnë në kushte të vështira dhe të mund të ndizen lehtësisht edhe pas ruajtjes

Zgjidhja jonë

I projektuar për aplikime me përdorim të ulët dhe mesatar, printeri inkjet 9330 ju lejon të printoni me kosto efektive çdo produkt
deri në 8000 orë*.

Përfitimet kryesore

Moduli i bojës M6 ofron kodim cilësor deri në 8000 orë*
Moduli i bojës M6′ mund të ndryshohet në më pak se 6 minuta dhe nuk kërkon mirëmbajtje
Sistemi i tij i pastrimit automatik mundëson fillime të pastra dhe të lehta edhe pas periudhave të gjata të ruajtjes

*ose një vit përdorimi