SIC Marking E10 C153 / E10 C303

GTS Adriatic d.o.o. > Dot peen makina gdhendëse SIC Marking > SIC Marking E10 C153 / E10 C303
e10 c153

Saktësia ekstreme dhe shpejtësia e makinave të shënimit të c153 benchtop janë të pakrahasueshme. Duke përdorur një teknologji unike të shënjimit elektromagnetik, sistemi i montuar në kolonën c153 mund të përshtatet me forma dhe kushte sipërfaqësore të ndryshme, qoftë të sheshta, konkave, konvekse, rrethore ose të papërpunuara.

Vetëm duke kërkuar një burim energjie, ai përmban një kundërzues të integruar, një dritare të shënuar prej 160 x 100 mm dhe ndriçim LED, duke e bërë atë një makinë të shënuar të besueshme, vazhdimisht të saktë dhe shumë të adaptueshme.

  • Fushë printimi 160 x 100 mm
  • Përmasat 385 x 350 x 636 mm
  • Karbide Gjilpërë 60 mm
  • Lartësia e produktit deri në 250 mm
  • Z-aks shpejtesi deri ne 30 mm / sek.
  • Pesha 30 kg
e10 c303

Kur është fjala për saktësinë ekstreme dhe shpejtësinë e makinave benchtop, C303 nuk ka ndonjë konkurrencë. Sistemi i montuar në kolonë C303 mund të përshtatet në forma dhe kushte sipërfaqësore të ndryshme, qoftë të sheshta, konkave, konvekse, rrethore ose të përafërt. Çdo material mund të shënohet (duke përfshirë çelikun plastik dhe të ngurtë deri në 62HRC), kërkon vetëm një burim energjie. Kontrolluesi i integruar, një dritare e madhe për përcaktimin e 300 x 150 mm dhe ndriçim LED, e bën atë një makinë jashtëzakonisht të saktë dhe universale.

Fushë printimi 300 x 150 mm
Përmasat 385 x 350 x 704 mm
Pesha 30 kg
Karbide Gjilpërë 60 mm