Stealth Sistemet e tubacionit

GTS Adriatic d.o.o. > Detektorë metali > Stealth Sistemet e tubacionit

Sistemet e tubacionit janë prodhuar me porosi për inspektimin inline të lëngjeve dhe pastave të pompuara që transportohen përmes një tubi. Detektorët e vjedhjeve Metal përdorin teknologji të fuqishme të përpunimit të sinjaleve digjitale dhe kanë nivele të larta ndjeshmërie për të siguruar zbulimin e ndotësve më të vegjël me ngjyra, me ngjyra dhe çelik inox. Përshtatur për të përshtatur çdo aplikim, detektorë të tubave të vjedhura janë në dispozicion në ndërtimin e çelikut. Ndërtuar në grumbullimin e të dhënave dhe në Kontakt Reporter Software, i bëjnë ato një pikë kritike kontrolli në parandalimin e ndotjes së produktit.

Një shumëllojshmëri e valvulave, materialeve të tubave dhe pajisje janë në dispozicion për t’u integruar në linjat ekzistuese dhe aplikacionet e produktit; të gjitha i rezistojnë aplikimeve të presionit të lartë ose të temperaturës. Sistemi përdor një pajisje të refuzuar Valve Diverter për të devijuar produktin e kontaminuar nga rrjedha. Të gjitha sistemet e tubacionit janë të vlerësuarat IP69K, të ndërtuara ashpër për çdo aplikim të tubuar.

Njohur për saktësinë dhe besueshmërinë e tyre të lartë, detektorët e metalta të tubave të vjedhura veprojnë si pika thelbësore të kontrollit kritik në sistemet HACCP, duke identifikuar dhe refuzuar në mënyrë efektive ndotjen potenciale.

TIPARET KRYESORE

 • Kontaktoni Reporter Lite Software Included
 • Mbledhja e hollësishme e të dhënave
 • Teknologjia e përpunimit të sinjalit digjital
 • Zbulimi ultra i ndjeshëm
 • AutoTest: Vetë-diagnostikuese Testimi
 • Kalibrimi Automatik
 • Vendosja e Sistemit në Sekonda
 • Stabiliteti i memorjes flash
 • Mbrojtje Multi-Level Password
 • BSH shtresë e fortë për mjedise të ashpra
 • Materialet e ndryshme të tubave në dispozicion

APLIKIMET

 • lëngjet
 • Mish
 • baxho
 • supë
 • salcë
 • Ngjit
 • ëmbëltore
 • lëng
 • bllokim
 • Mishi i sallamit