Stealth Pharmaceutical Detectorë metali

GTS Adriatic d.o.o. > Detektorë metali > Stealth Pharmaceutical Detectorë metali

Metoda vjedhëse farmaceutike metalike ofron zgjidhje ideale për zbulimin dhe refuzimin e ndotësve më të vegjël metalikë në tableta dhe kapsula. Me dizajnin e tanishëm GMP dhe ndërtimin e tij të përshtatshme për pajtim me FDA, sistemi i plotëson kërkesat e rrepta të QA të industrisë farmaceutike. Përfshihet një paketë e lirë e IQ / OQ Validation.

Vëzhguesit farmaceutikë përdorin teknologjinë e përpunimit të sinjaleve digjitale dhe kanë nivele të larta ndjeshmërie për të siguruar zbulimin e ndotësve më të vegjël me ngjyra, me ngjyra dhe çelik inox. Në dispozicion në ndërtimin e çelik inox, pjesët e kontaktit janë të gjitha lëvizshëm për pastrim pa nevojën për mjete. Detektorë të vjedhura kanë ndërtuar në grumbullimin e të dhënave dhe Contact Reporter Software i bëjnë ato një pikë kritike kontrolli në parandalimin e ndotjes së produktit. Ky detektor kompakt mund të përshtatet me lehtësi dhe të përshtatet në lartësi për t’iu përshtatur çdo konfigurimi të shtypit. Plus, është detektori i vetëm që përmban një ashensor me energji elektrike.

Të njohura për saktësinë dhe besueshmërinë e tyre të lartë, vëzhguesit farmaceutikë metali veprojnë si pikat thelbësore të kontrollit kritik në sistemet HACCP, duke identifikuar dhe refuzuar në mënyrë efektive ndotjen potenciale.

TIPARET KRYESORE

 • Kontaktoni Reporter Lite Software Included
 • Teknologjia e përpunimit të sinjalit digjital
 • Zbulimi ultra i ndjeshëm
 • AutoTest: Vetë-diagnostikuese Testimi
 • Kalibrimi Automatik
 • Konfigurimi Automatik për Hekur-Pasuruar
 • Vendosja e Sistemit në Sekonda
 • Stabiliteti i memorjes flash
 • Mbrojtje Multi-Level Password
 • Mbledhja e hollësishme e të dhënave
 • FDA në përputhje
 • Përputhet me linjat me shpejtësi të lartë
 • Lartësia e Rregullueshme dhe Tilt
 • Paketa e Validimit e Përfshirë

APLIKIMET

 • Pllakat
 • kapsula
 • Nutraceuticals
 • farmaceutike
 • Bubble Gum Pllakat
 • Candy shtrydhur