Stealth Laboratory Detectorë metali

GTS Adriatic d.o.o. > Detektorë metali > Stealth Laboratory Detectorë metali

Laboratori metalik i vëzhgueshëm i lëvizshëm dhe i kompletuar përdoret jashtë linje për të shqyrtuar më tej produktin e refuzuar nga një sistem i zbulimit në Bagë të Madhe ose në sistemin e gravitetit. Njësia Lab ju mundëson që të shpejt të filtroni kontaminuesit metalik dhe të kërkoni produktin e mirë. Përveç kësaj, duke izoluar ndotësin QA mund të përcaktojë burimin e problemit dhe të fillojë veprimin korrektues.

Detektorë të laboratorëve të vjedhura përdorin teknologjinë e përpunimit të sinjaleve digjitale dhe kanë nivele të larta ndjeshmërie për të siguruar zbulimin e ndotësve më të vegjël me ngjyra, me ngjyra dhe çelik inox. Të disponueshme në çelik inox ose në ndërtim alumini, detektorët e vjedhjeve kanë ndërtuar në grumbullimin e të dhënave dhe Contact Reporter Software, duke i bërë ato një pikë kritike kontrolli në parandalimin e ndotjes së produktit.

Njohur për saktësinë dhe besueshmërinë e tyre të lartë, Laboratorët Stealth / Detectors Metal QA veprojnë si pika thelbësore të Kontrollit Kritik në sistemet HACCP, duke identifikuar dhe refuzuar në mënyrë efektive ndotjen potenciale.

TIPARET KRYESORE

 • Kontaktoni Reporter Lite Software Included
 • Mbledhja e hollësishme e të dhënave
 • Teknologjia e përpunimit të sinjalit digjital
 • Zbulimi ultra i ndjeshëm
 • AutoTest: Vetë-diagnostikuese Testimi
 • Kalibrimi Automatik
 • Vendosja e Sistemit në Sekonda
 • Stabiliteti i memorjes flash
 • Mbrojtje Multi-Level Password
 • Përfshihen kazanë me ngjyra të koduara
 • Detector Diagnostic Portable Plugs në 110v

APLIKIMET

 • Ekzaminimi i Produksionit Offline
 • Sigurimi i Cilësisë
 • Inspektimi i Bulk Product
 • Materiali i veçuar i refuzuar nga materiali i mirë
 • Shqyrtoni në mënyrë të ngushtë produktin për ndotësit për të përcaktuar burimin
 • Shpesh e përdorur në bashkëveprim me zbuluesit metalik të kështjellës Inline