Stealth Gravity Detektorë metali

GTS Adriatic d.o.o. > Detektorë metali > Stealth Gravity Detektorë metali

Detektorët me metër të vjedhura janë projektuar për përdorim në aplikime të rënies së lirë për të inspektuar një gamë të gjerë produktesh, duke përfshirë miellin, orizin, drithërat, sheqerin dhe pluhurat ose drithërat. Sistemet janë të disponueshme me një përzgjedhje të madhësive të tubave dhe sistemi i refuzimit të Valve Diverter zakonisht përdoret për të lëvizur produktin e kontaminuar në një rezervuar të refuzuar.

Detektorët e vjedhjeve Metal përdorin teknologji të fuqishme të përpunimit të sinjaleve digjitale dhe kanë nivele të larta ndjeshmërie për të siguruar zbulimin e ndotësve më të vegjël me ngjyra, me ngjyra dhe çelik inox. Prodhimi i përshtatur për t’iu përshtatur aplikacioneve të gravitetit, detektorët e vjedhjeve janë në dispozicion në ndërtime prej çeliku ose alumini. Ndërtuar në grumbullimin e të dhënave dhe në Kontakt Reporter Software, i bëjnë ato një pikë kritike kontrolli në parandalimin e ndotjes së produktit.

Njohur për saktësinë dhe besueshmërinë e tyre të lartë, Detektorët e Gravitetit të Vjedhshëm veprojnë si pika thelbësore të kontrollit kritik në sistemet HACCP, duke identifikuar dhe refuzuar në mënyrë efektive ndotjen e mundshme.

TIPARET KRYESORE

 • Kontaktoni Reporter Lite Software Included
 • Mbledhja e hollësishme e të dhënave
 • Teknologjia e përpunimit të sinjalit digjital
 • Zbulimi ultra i ndjeshëm
 • AutoTest: Vetë-diagnostikuese Testimi
 • Kalibrimi Automatik
 • Vendosja e Sistemit në Sekonda
 • Stabiliteti i memorjes flash
 • Mbrojtje Multi-Level Password

APLIKIMET

 • Miell
 • oriz
 • drithëra
 • Pluhurat / kokrra
 • misër
 • sheqer
 • ëmbëltore
 • Kimikatet
 • arra