Sistemet Vector transportues

Sistemet e transportimit të vektorit janë prodhuar me porosi nga çelik inox me peshë të rëndë për t’u përshtatur me detektor metalik unik dhe aplikim. Shiritat e fuqishëm mbajnë performancë optimale në kushte të vështira dhe produkte të rënda dhe mund të ndërtohen për t’i bërë ballë ambienteve të lundrimit. Refuzimi i sistemeve të tilla si shpërthimet e ajrit, kickers, retracts thjeshtë dhe alarme stop ndaluar janë në dispozicion dhe modular në dizajn në varësi të llojit të produktit që inspektohet. Rripat transportues higjienike janë përshtatur për çdo aplikim, duke përfshirë madhësi të ndryshme të rripave, konfigurime të rripave dhe sensorë që maksimizojnë saktësinë dhe efikasitetin e detektorëve.

Njohur për saktësinë dhe besueshmërinë e tyre, sistemet e transportuesve të vektorit shërbejnë si pika thelbësore të kontrollit kritik në sistemet HACCP, duke identifikuar dhe refuzuar në mënyrë efektive kontaminimin potencial.

TIPARET KRYESORE

  • Optimizoni performancën e detektorëve të metalit
  • Detector Sync
  • Opsionet e refuzimit të shumëfishtë (ose Custom)
  • Shpejtësi e ndryshueshme
  • Të prodhuara për të plotësuar aplikacionin
  • Rrip transportieri higjienik
  • Shufër Encoder në dispozicion
  • Transferimi anësor është i pajtueshëm
  • Prpozoni ose Rrëzoni në dispozicion
  • Aftësitë e pezulluara në tavan