Mostrat e provës

GTS Adriatic d.o.o. > Detektorë metali > Mostrat e provës

Testimi i performancës së pajisjeve të zbulimit të metaleve është një pjesë e rëndësishme e një sistemi të sigurisë ushqimore dhe të menaxhimit të cilësisë. Konfirmimi i performancës së saktë të detektorit tuaj në intervale të rregullta siguron që sistemi juaj është në përputhje me programet si FSMA, SQF, GFS, BRC dhe skema të tjera të auditimit.

Të gjitha copat e provës së Fortesës janë me ngjyra të koduara për çelik me ngjyra, me ngjyra dhe çelik për referencë të shpejtë dhe lehtësinë e përdorimit dhe vijnë në një sërë madhësish që variojnë nga 0.3 mm në 8.0 mm.

Krahët e rinj të testimit janë bërë nga polikarbonat rezistente ndaj ndikimit, kundërsulm dhe rezistencë ndaj nxehtësisë. Këto shiritat e testimit janë dizajnuar dhe prodhuar nga ne, për të plotësuar nevojat e bazës sonë të ndryshme të klientëve.