Checkweighers EC E-seri

GTS Adriatic d.o.o. > Checkweighers > Checkweighers EC E-seri

Besueshmëria dhe transparenca e të dhënave të prodhimit janë baza e të gjithë planifikimit. Kontrolluesi EC-E nga WIPOTEC-OCS garanton kapjen e të dhënave 100% në prodhimin në vazhdim.
Nëse keni nevojë për një kontrollues të nivelit të hyrjes i aftë për të kapur 150 vlera të peshës në minutë, atëherë EC-E është zgjedhja e duhur për ju. Ndërfaqja intuitive e përdoruesit siguron funksionim të përshtatshëm përmes një ekrani me prekje të strukturuar në mënyrë të qartë, me 8 prerje. Kontrolli EC-E peshon saktësisht çdo produkt individual, regjistron vlerat individuale dhe nxjerr paketat e pasakta me peshë përmes zgjedhësit plotësisht të automatizuar. Të dhënat tuaja janë mbledhur saktë dhe plotësisht dhe keni sigurinë që vetëm produktet në përputhje me fabrikën largohen nga sallat tuaja të prodhimit. Lehtësia e përdorimit të kontrolluesve përjashton praktikisht të gjitha shënimet e pasakta.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE:

 • Teknologjia e peshimit WIPOTEC me qelizat EMFR *
 • Kornizë çeliku inox
 • Kabinet çeliku inox me sistem të kontrollit të integruar
 • Tre rripa NT30 (ushqimi, peshimi dhe rripi transportues)
 • Ndërtim i lehtë
 • Servo disqet pa mirëmbajtje
 • Lidhës i ndarjes së ajrit të kompresuar
 • Ndërfaqja e përdoruesit me ekran me prekje TFT me ngjyra 8-inç me ekran prekjeje
 • Kujtesë për 50 parametra të ndryshëm të produktit (opsioni për t’u zgjeruar në 200)
 • Sinkronizimi i linjës me zhvendosjen e kontakteve / sinjaleve binare pa potencial
 • Funksione / histografi statistikore të gjera

*Electro-Magnetic Force Restoration (EMFR)