Checkweighers seri HC-A

Kontrolluesit e serive HC-A janë zgjedhja logjike për të përmbushur kërkesat e teknologjisë moderne, dinamike të matjes, duke siguruar platformën ideale për të kryer detyra komplekse rregullimi dhe kontrolli. HC-A është baza për sistemet e aplikimit me cilësi të lartë që sigurojnë një maksimum prej 600 vlerash të matura në minutë. Ky model zgjeron ndjeshëm aftësitë e aplikimit të linjës së produkteve WIPOTEC-OCS dhe kompleton një gamë të gjerë zgjidhjesh, veçanërisht kur bëhet fjalë për aplikime jashtëzakonisht të kërkuara. Korniza e çelikut inox siguron rezultate jashtëzakonisht të sakta të matjes me shpejtësi shumë të madhe transporti ose shpejtësi kalimi. Dizajni modular lehtëson zbatimin e zgjidhjeve të personalizuara për format dhe dimensionet e ndryshme të produktit. Një shumëllojshmëri e gjerë e opsioneve të renditjes (fut, ajri i kompresuar, etj) është krijuar për të hedhur me siguri të gjitha produktet me peshë të gabuar. Seria e kontrollit të HC-A përmban trajtimin gjithëpërfshirës të produkteve. Për shembull, rripat e sipërm pranojnë dhe përshpejtojnë kartonat e palosur ashtu si rripat spiralë dhe anësorë me siguri veçojnë dhe përshpejtojnë paketat dhe shishet cilindrike. HC-A ju siguron shumë opsione të saj për tarifim brenda standardeve të përcaktuara, pa e mbushur më shumë produktin.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE:

 • E gjithë makina në një rast çeliku
 • rripa për hyrje, peshim dhe dalje nga NT30
 • Lidhës i ndarjes së ajrit të kompresuar
 • Servo disqet pa mirëmbajtje
 • Certifikata MID (Direktiva e Instrumenteve Matëse)
 • Qelizat matëse WIPOTEC EMFR *
 • Trajtimi i lehtë i menusë në një ekran TFT me ngjyra 10.4 inç
 • Kujtesa për 100 parametra të produktit
 • Zëvendësimi i mjetit të lehtë dhe transportuesit
 • Integrimi fleksibël në linjat e prodhimit
 • Sinkronizimi i linjës me sinjalin I / O pa potencial.
 • Gjerësia dhe gjatësia e ndryshueshme e rripave transportues

Avantazhet tuaja

 • Shkalla maksimale e rrjedhës 600 copë / min
 • Rimbushje të sakta të produktit për produktivitet më të lartë
 • Efikasitet i përmirësuar falë një ndërfaqe të thjeshtë të përdoruesit

*Rivendosja e Forcës Elektro-magnetike (EMFR)

markem imaje carousel logo
SIC markingLogo rouge
eidos-logo-web.jpg
ANSER-Logo-Horizontal-2022
smipack logo
zebra_technologies
messersi logo
honeywell logo
Datalogic logo
atlanta-stretch
wipotec web 2024
jaka carousel1