GTS Business Mix Snack: Brza Energija za Posao!

Kad vam manjka vremena za obrok, GTS Business Mix vam pruža prirodnu energiju i fokus za uspešan radni dan!

Indijski orasi i bademi donose brojne koristi za zdravlje.

Ovi orašasti plodovi su bogati vitaminima, mineralima, vlaknima i esencijalnim masnim kiselinama, čineći ih izvrsnim dodatkom ishrani. Evo nekoliko ključnih benefita konzumacije indijskih oraha i badema:

Bogatstvo hranljivih sastojaka:

  Indijski orasi i bademi su izvor obilja hranljivih sastojaka. Bademi su bogati vitaminima B, E, magnezijumom i vlaknima, dok indijski orasi sadrže vitamin C, vitamin K, folnu kiselinu i bakar. Oba orašasta ploda sadrže esencijalne minerale kao što su cink, gvožđe i kalcijum.

Srce:

  Konzumacija badema i indijskih oraha može pomoći u smanjenju nivoa lošeg LDL holesterola u krvi i poboljšati kardiovaskularno zdravlje. Zdrave masnoće i antioksidanti prisutni u ovim orašastim plodovima mogu smanjiti rizik od srčanih bolesti.

Telesna masa:

  Unos kalorija iz orašastih plodova pomažu u kontroli telesne mase, jer pružaju osećaj sitosti.

Mozak:

  Bademi i indijski orasi su bogati omega-3 masnim kiselinama i antioksidantima, što može poboljšati kognitivne funkcije, memoriju i koncentraciju. Takođe, prisustvo vitamina E u bademima može pomoći u očuvanju zdravlja mozga.

Kosti i zubi:

  Oba orašasta ploda su izvor kalcijuma, magnezijuma i fosfora, što može doprineti jačanju kostiju i zuba.

Šećer u krvi:

  Indijski orasi i bademi imaju nizak glikemijski indeks i mogu pomoći u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi. To ih čini korisnim za osobe koje imaju dijabetes ili su podložne razvoju ovog oboljenja.

Koža i kosa:

  Vitamin E i cink u bademima i indijskim orasima mogu poboljšati zdravlje kože i kose. Ovi nutrijenti pomažu u hidrataciji i očuvanju elastičnosti kože.

Varenje:

  Vlakna u indijskim orasima i bademima podržavaju zdravu funkciju digestivnog trakta i pomažu u prevenciji problema sa varenjem.
almond-wooden-spoon-bowl-sack-with-almond-white-background

Zato zgrabite GTS Business Mix: prirodnu energiju za uspešan i zdrav radni dan!

P.S. Budite odgovorni, reciklirajte pakovanje: prilično je zgodno za skladištenje raznih sitnica 😊