Sajam tehnike 2019.

GTS Adriatic d.o.o. > Vesti > Sajam tehnike 2019.

Sajam tehnike 2019.

Dragi prijatelji,

Zahvaljujemo se svima koji su odvojili vreme da bi nas posetili na Sajmu tehnike ove godine! Bilo je zadovoljstvo videti klijente sa kojima uspešno sarađujemo a koje ne viđamo često.
Drago nam je i što smo upoznali nove ljude koje ćemo možda sledeći put prilikom susreta pozdravljati kao stare prijatelje…
Kako bilo, u Beogradu smo bili zbog vas, a ako niste uspeli da nas posetite tokom trajanja Sajma, naše adrese pronaći ćete na kontakt stranici.

Fotografije sa sajma možete videti ovde.

S poštovanjem,

GTS Adriatic

DODATNO OBAVEŠTENJE POVODOM VANREDNOG STANJA

Želimo da obavestimo sve naše klijente, dobavljače, partnere da GTS Adriatic u toku vanrednog stanja nastavlja sa radom uz pojačane mere zaštite zaposlenih.
Obezbeđene su pojačane količine potrošnih materijala i rezervnih delova kako bismo našim klijentima obezbedili kontinuitet prooizvodnje.

Za naše tehničare obezbedili smo radne dozvole tako da hitne intervencije možemo izvršiti i u periodu trajanja policijskog časa.
Radno vreme usklađujemo prema potrebama i mogućnostima usled novonastale situacije.

Svakodnevno pratimo situaciju i donosimo mere kojima usklađujemo naše poslovanje, pa za sada ne vidimo opasnost u prekidu lanca snabdevanja.
Želimo svim našim partnerima dobro zdravlje i da zajedno uz mere opreza što pre prebrodimo novonastalu situaciju.