Markem-Imaje SmartLase F200

GTS Adriatic d.o.o. > Printer Laser Markem-Imaje > Markem-Imaje SmartLase F200

Markem-Imaje Fiber Laser F200 ofron printim me cilësi të lartë në sipërfaqe të ndryshme (PE/PP), metale dhe materiale të tjera, të cilat përdoren zakonisht në industrinë ushqimore dhe kozmetike. Qëndrueshmëria e këtyre kodeve siguron gjurmueshmërinë afatgjatë të produktit.

  • Shpejtësia e linjës së prodhimit deri në 120 m / min
  • Shpejtësia e printimit deri në 1000 karaktere në sekondë
  • Numri i rreshtave të printimit; kufizuar vetëm nga lartësia e karakterit dhe fusha e lejuar e printimit
  • Lartësia e karakterit nga 1 mm në zonën e lejuar të printimit

OPSIONE

  • Fusha e printimit dhe distanca (mm):

Lente 55 x 55 / fd 100

Lente 160 x 160 / fd 254

Lente 242 x 242 / fd 346

  • Burim superior lazer me një jetëgjatësi deri në 100,000 orë pune
  • Integrim i lehtë në linjë falë kokës kompakte
  • Tregues i lehtë i pozicionit të printimit