O nama - GTS Adriatic

GTS Adriatic d.o.o.

Preduzeće GTS Adriatic d.o.o. je osnovano u julu 2012 godine i bavi se uvozom i distribucijom mašina za obeležavanje , kodiranje , pakovanje, metal detekciju u farmaceutskoj industriji, etikietiranje kao i prodajom potrošnog materjala za iste.

Sedište firme se nalazi u Novom Sadu, a distribuciju proizvoda vršimo na teritoriji Srbije, Crne Gore , Bosne i Hercegovine i Albanije.

Preduzeće je mlado ,ali se svakodnevno trudi da proširi oblast svog poslovanja kao i asortiman proizvoda koji nudimo u skladu sa potrebama koje se javljaju na tržištu.

S ponosom ističemo da smo zastupnici renomiranog francuskog proizvodjača Markem-Imaje koji je svetski lider u oblasti obeležavanja i kodiranja. Ovaj brend je svakako odraz kvaliteta nezavisno od vrste tehnologije kojom se obeležavanje proizvoda vrši (ink jet, termotransfer, laser…)

Pored ovog brenda veoma uspešno zastupamo i mnoge druge proizvodjače u raznim oblastima.

Kod trajnog obeležavanja akcent stavljamo na još jednog francuskog proizvodjača , Sic Marking koji omogućava obeležavanje proizvoda dot peen ,scribing i laser tehnologijom.

U metal detekciji u farmaceutskoj industriji Ceia je svakako odraz kvaliteta i tradicije. Modeli ovog proizvodjača koji se koriste za detekciju metala u farmaceutskoj industriji se odlikuju veoma visokom stopom propusnosti i stopom detekcije metala maksimalne konfiguracije.

Naše preduzeće obezbedjuje kompletan servis i garanciju mašina koje vam nudi kao i njihovu montažu.

Uvek ćemo vas sa zadovoljstvom uslužiti bilo da se radi o vašoj kupovini ili o savetu stojimo vam na usluzi.

Naši kupci su naš prioritet pa se stoga trudimo da vam omogućimo da na najlakši mogući način dodjete do svega što vam je potrebno na jednom mestu-kod nas.