SIC Marking E1 P63 / E1 P123

Makina portative gdhendëse e p63c është veçanërisht e përshtatshme për përdorim me komponentë të rëndë ose të tepërt. Falë dizajnit të tij portativ dhe kompakt, ai përshtatet lehtësisht në vende të vështira për qasje. Dizajni ergonomik i dorezës dhe pllakës së prapme krijon një makinë të qëndrueshme dhe të balancuar të përshtatshme për funksionim afatgjatë pasi zvogëlon lodhjen e përdoruesit.

Makina shënuese p63c e peen është e nxitur nga teknologjia elektromagnetike e cila drejton një gjilpërë karabit tungsten në materialin sipërfaqësor. I njohur për cilësinë e tij të lartë, shenjat e thella, kjo makinë e shënjimit është veçanërisht e përshtatshme për krijimin e kodeve të matricës së të dhënave. I aftë për të shënuar pothuajse çdo material të njohur për njeriun, montimi i saktë dhe i fuqishëm i majmunit për shënjimin e thellë dhe të mprehtë, ndërsa dritarja bujësore e shënjimit (60 x 25 mm) lejon shënimin e shkronjave të larta dhe të lexueshme.