Lexuesit barcode Keyence

GTS Adriatic d.o.o. > Lexuesit barcode > Lexuesit barcode Keyence

Seria SR-G100

Seria SR-G100 është e aftë të lexojë me shpejtësi të jashtëzakonshme, madje edhe me kod të vështirë për tu lexuar. Tuning automatike është bërë thjesht duke shtypur butonin funksion dhe duke lexuar një kod. Nuk ka nevojë të mbani rreth një PC gjatë përdorimit të SR-G100. Duke nxitur natyrshëm një pozicion të sheshtë, SR-G100 zvogëlon ndikimin e ndryshimeve midis përdoruesve dhe stilet e kodimit. Kjo e bën të mundur që dikush të lexojë kodet në mënyrë konsistente dhe stabile.

Seria HR-100

Falë një zone të gjerë të leximit dhe thellësisë së madhe të leximit, kodet kapen lehtësisht në tërheqjen e shkyçtit.
Tani është e mundur leximi me shpejtësi të lartë që nuk ishte i disponueshëm me lexuesit konvencionalë manual. Seria HR-100 është e ndërtuar për t’i bërë ballë pikave aksidentale: mund të përdoret pa frikë nga dëmtimi kur rrëzohet. Modeli i ri pa tel i serisë HR-100 eliminon nevojën për sfidimin e kursimit të kabllove. Lëvizja në rritje mund të çojë në përmirësime substanciale të produktivitetit.